livsenergi

En sida om att hitta en sund livsstil och mer energi i vardagen.

Äntligen är undersökning gjord..

Publicerad 2012-06-15 19:42:35 i Hälsa

Idag har vi varit halva dagen på Astrid Lindgrens Barnsjukhus med Norah. Hon var så tapper tills dess att en sköterska satt en ventil i handen för dropp och medicin sen brast det. Hon ville bara åka hem. Hon lugnade sig sedan och sen fick hon se allt i salen där hon skulle sövas och sköterskorna berättade vad allt var. När hon somnade då kom mina tårar istället. Det blev en halvtimmes snörvlig väntan innan vi fick gå in på uppvaket och sitta vid henne tills hon vaknade. Det är en laddad situation att vara på sjukhus med sitt barn upplever jag. Nu gick allt bra och Norah är nu pigg och mår bra. Jag bakar glutenfri formfranska till Norah som nu måste äta glutenfritt till 100 % hela sitt liv. Hoppas hon kommer att tycka om brödet. :)

Kommentarer

Postat av: faster M

Publicerad 2012-06-16 18:26:05

vad duktiga ni är. Skönt att det är över. Kram till er från faster M.

Postat av: Sara

Publicerad 2012-06-18 12:27:11

Lite jobbigt såklart men ändå skönt att få ett besked. Och Norah kommer ju må så himla mycket bättre från och med nu. Dessutom kommer det ju fler och fler glutenfria alternativ och varianter så det kommer bli toppen hur som helst!//Sara (Felix och Vincents mamma)

Postat av: Lisa Engberg

Publicerad 2012-06-18 20:36:12

Tack för era uppmuntrande ord. Det känns jätteskönt att undersökningen är över och att veta vad det är. Norah har ju "valt rätt" mamma som är nördigt intresserad av kost. ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa Engberg

Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av hälsa och beteendeförändringar och läser därför nu till hälsopedagog på GIH, Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm. Det är en treårig utbildning med allt från fysisk aktivitet och beteendevetenskap till ekonomiska kalkyler för hälsoinsatser.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela